Άρης: Πωλήσεις και αποδεσμεύσεις, φέρνουν κι άλλες προσθήκες
i

©intime

Άρης: Πωλήσεις και αποδεσμεύσεις, φέρνουν κι άλλες προσθήκες

Αλέξης Σαββόπουλος 12:34 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 18.06.2023

Ο Πάβιτσιτς άνοιξε την αυλαία των μεταγραφών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά οι πολύ πιθανές νέες παραχωρήσεις και οι επικείμενες αποδεσμεύσεις, θα ανεβάσουν κατά πολύ τον συνολικό αριθμό όσων προστεθούν στο ρόστερ.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα μεταξύ των όσων σημαντικών είπε στη δήλωσή του με αφορμή των έναρξη των προπονήσεων, αποκάλυψε ότι το club έχει στα χέρια του προτάσεις για τρεις ποδοσφαιριστές. Δίχως να τους κατονομάσει αφού γενικά ο Κροάτης είναι… κρυψίνους. Δεν προχωράει σε λεπτομέρειες, αν δεν είναι κάτι σχεδόν τελειωμένο. Αν και δεν το είπε, δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς ότι η μια αφορά τον Πάλμα. Τον παίκτη που εδώ και μήνες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, χωρίς όμως οι προτάσεις να είναι στα ποσά που ικανοποιούν τον Άρη, για αυτό και συνεχίζεται η διαπραγμάτευση.

Ποιοι μπορεί να είναι οι άλλοι δυο; Οποιοσδήποτε, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ανοικτή σε παραχωρήσεις αρκεί τα ανταλλάγματα και το τάιμιγνκ να ευνοούν μια τέτοια μετακίνηση, όπως έδειξε η μεταγραφή του Μαζικού. Δεν θα προκαλούσε δηλαδή καμία απολύτως έκπληξη αν ενδεχόμενη πρόταση δεν αφορούσε κάποιους… προβεβλημένους όπως τον Ματέο και τον Φαμπιάνο για τους οποίους ο Άρης παραμένει θετικός αφού μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, αλλά κάποιον κάτω από το ραντάρ.

Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανές αποχωρήσεις με μεταγραφή κι άλλων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, σε συνδυασμό με τις αποδεσμεύσεις που θέλει να κάνει το club (Γκρέι, Νταμπό, Ενκουλού, Πίρσμαν), θα ανεβάσουν κι άλλο τον αριθμό αυτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ αφού θα προκύψουν κι άλλα, προς κάλυψη, κενά. Ήδη ο Παλίκουτσα προανήγγειλε την άφιξη επτά παικτών ως τα τέλη του μήνα. Αριθμός που θα ξεπεράσει σίγουρα τους δέκα, μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο μέτωπο των παραχωρήσεων και αποδεσμεύσεων.