Στέλνουν Μαβινγκά και Μπακαγιόκο από την Καλαμάτα στον Άρη
i

©intime

Στέλνουν Μαβινγκά και Μπακαγιόκο από την Καλαμάτα στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 17:18 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 17.06.2023

Η κοινή παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Γιώργο Πρασσά στις ΗΠΑ τροφοδοτεί τις φήμες περί συνεργασίας και σε επίπεδο παικτών μεταξύ Άρη και Καλαμάτας, όπως αναπαράγουν μέσα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στις ΗΠΑ και οι κοινές εμφανίσεις του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά, Σε Σικάγο και Ουάσιγκτον έχει πυροδοτήσει φήμες περί συνεργασίας των δυο ανδρών και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο πέρα από το επιχειρηματικό.

Ήδη τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία, τα σενάρια που αναπτύσσονται κάνουν λόγο για ανταλλαγή παικτών μεταξύ των δυο ομάδων, εξαιτίας της καλής σχέσης που έχουν οι δυο άνδρες. Μάλιστα αναφέρουν και συγκεκριμένα ονόματα. Πιο συγκεκριμένα κάνουν λόγο για τους δυο γάλλους που διαθέτει στο ρόστερ της η Καλαμάτα. Τους Μαβινγκά και Μπακαγιόκο που τα τελευταία 2,5 χρόνια φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας από τη Μεσσηνία. O πρώτος είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει συνολικά 54 συμμετοχές με τη φανέλα της Καλαμάτας ενώ ο δεύτερος είναι 28 ετών, κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού που μετράει 55 παιχνίδια με τέσσερα γκολ. Στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Άρης θα παραχωρήσει στην Καλαμάτα δυο ποδοσφαιριστές με τη μορφή του δανεισμού, χωρίς να διευκρινίζεται ποιοι μπορεί να είναι αυτοί.