Άρης: Ψήφος εμπιστοσύνης από Πάρντιου σε Ντουκουρέ
i

Άρης/©Intime

Άρης: Ψήφος εμπιστοσύνης από Πάρντιου σε Ντουκουρέ

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 30.11.2022

Ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, βάζει τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα περί λύσης του συμβολαίου του Ιβοριανού λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Φρένο στα όποια σενάρια ή σκέψεις για αποδέσμευση του Σεϊκ Ντουκουρέ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο βάζει ο Άλαν Πάρντιου. Σενάρια τα οποία τροφοδότησε η κατάσταση στο ήδη επιβαρυμένο γόνατό του και η μακρά απουσία του (τραυματίστηκε παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό στα μέσα Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν κατάφερε να αγωνιστεί εκ νέου).

Ο προπονητής του Άρη θεωρεί απαραίτητο στα πλάνα του τον Ιβοριανό μέσο, αφού μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ντιόπ δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλο κλασσικό εξάρι ώστε να αντικαταστήσει εφόσον χρειαστεί τον Ετέμπο.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ντουκουρέ μετά από ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για το ταλαιπωρημένο του γόνατο, τόσο στην Ισπανία όσο και επί ελληνικού εδάφους, αισθάνεται καλύτερα και συμμετέχει σιγά-σιγά στο κανονικό πρόγραμμα, υπάρχει ένας ακόμη λόγος να μην τίθεται ζήτημα αποχώρησής του.

Ο Ντουκουρέ αρχίζει μέρα με τη μέρα να ανεβάζει ρυθμούς και το ζήτημα από εδώ και πέρα είναι να αποβάλλει το φόβο μιας νέας υποτροπής που θα πάει πολύ πίσω. Άλλωστε με την απόκτηση του Ετέμπο και την έλευση του Νταρίντα, ο Ντουκουρέ θα έχει ένα συμπληρωματικό ρόλο όποτε χρειαστεί ώστε να μην επιβαρύνεται το γόνατό του και ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η χρονιά, θα αποφασιστεί στο τέλος της αν θα εξαντλήσει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.