Άρης: Σηκώνει μανίκια ο Παλίκουτσα
i

Παλίκουτσα/©Intime

Άρης: Σηκώνει μανίκια ο Παλίκουτσα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:20 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 28.02.2023

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ξανά ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη. Ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες του.

Στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει σήμερα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση από μέρους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ της συμφωνίας να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γερμανό-Κροάτης θα έχει γεμάτη ατζέντα με την άφιξη του στην πόλη αφού πέρα από το θέμα της μόνιμης εγκατάστασης του, θα θέσει σε ισχύ τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Σε πρώτη φάση σε συνεργασία με τον Τερζή θα προχωρήσει σε αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και των αλλαγών που θα γίνουν σε αυτό το καλοκαίρι με βάση τα όσα έχει συζητήσει και με τον Θόδωρο Καρυπιδη. Το γενικό πρόσταγμα θα το έχει αυτός και έχει ενδιαφέρον προς ποια κατεύθυνση προσανατολίζεται μετά από μια σεζόν που ο Άρης πλήρωσε αρκετές λανθασμένες επιλογές.

Ο Άρης των δύο ημιχρόνων

Ο Άρης των δύο ημιχρόνων

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Άρη στη νίκη επί του Ατρομήτου δείχνουν τι είναι αυτό που στην ουσία έχει αλλάξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και κάνει τη διαφορά στα τελευταία ματς.

Σημαντικό κομμάτι θα αποτελέσει και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, η περαιτέρω στελέχωση του με στόχο την καλύτερη λειτουργία του, αφού αυτή τη στιγμή είναι αρκετά τα κενά που πρέπει να καλυφθούν.