Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία- Πρόβλημα με Δεληζήση
i

@intime

Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία- Πρόβλημα με Δεληζήση

Αλέξης Σαββόπουλος 13:45 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 15.10.2023

Μετά απο οκτώ μήνες ο Ισπανός ξανά στη βάση του. Θα μιλήσει αύριο με τον γιατρό του Αρη και τον Μάντζιο και θα αποφασιστεί το πρόγραμμα επανένταξής του. Εξετάσεις για Δεληζήση.

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη μετά απο πολλούς μήνες για τον Μάνου Γκαρθία. Ο ισπανός μέσος ήρθε χθες το βράδυ  και αύριο θα τον δει αρχικά, ο γιατρός του Αρη, Γιάννης Χρίστου και θα ενημερωθεί για την πορεία της αποθεραπείας που έγινε εξ ολοκλήρου στην Ισπανία, προκειμένου να προσδιοριστει το πότε περίπου θα είναι σε θέση να μπει στις προπονήσεις αρχικά και σιγά-σιγά και στους αγώνες. Παράλληλα θα έχει και μια πρώτη γνωριμία με τον Ακη Μάντζιο με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο 25χρονος μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη ρεβάνς του επαναληπτικού κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα μετά την επέμβαση στις επτά Φεβρουαρίου.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν πάντως αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι ότι ο Γκαρθία θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο. Ο Μάνου Γκαρθία, είναι αλήθεια ότι έλλειψε πολύ από τον Άρη για τον οποίο αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή και επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια και το κενό του στη θέση “10” δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να το καλύψει κάποιος απο το υπάρχον ρόστερ, μετάτον τραυματισμό και του Ρουπ.

Πρόβλημα εντωμεταξύ προέκυψε και στον τέταρτο στόπερ του Αρη, στο χθεσινό διπλό με την Κ19 για τον Γιώργο Δεληζήση που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε. Ο αμυντικός του Αρη θα κάνει αύριο εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Ήταν... Αυτοκράτορας στην Πάτρα και έκανε «σεφτέ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:02 - 14.10.2023

Ήταν... Αυτοκράτορας στην Πάτρα και έκανε «σεφτέ»

Ο Άρης ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, άντεξε στην προσπάθεια ανατροπής της ομάδας του Νίκου Βετούλα και έφυγε από την Περιβόλα με την πρώτη νίκη του στην φετινή Basket League (77-70).