Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χαλίλοβιτς (vids)
i

Αλέν Χαλίλοβιτς / © Aris FC

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χαλίλοβιτς (vids)

Αλέξης Σαββόπουλος 14:01 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 01.02.2023

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) ο Αλέν Χαλίλοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη. Ο 26χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ριέκα ήρθε σε συμφωνία με τους «κίτρινους» για τα επόμενα 2,5 χρόνια. 

Το άλλοτε wonderkid του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εντός των επόμενων ωρών και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη. Με την απόκτηση του 26χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού οι «κίτρινοι» θα καλύψουν το κενό που άφησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Αλέν Χαλίλοβιτς θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κ19 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 26χρονης Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης στις Σπόρτινγκ Χιχόν, Αμβούργο, Λας Πάλμας, Μίλαν, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν, Μπέρμιγχαμ και Ρέντινγκ. Φέτος ο Χαλίλοβιτς έχει εννιά συμμετοχές με τη φανέλα της Ριέκα με ένα γκολ σε 482 λεπτά συμμετοχής.