Άρης: Στην Κρήτη ψάχνει αντίδραση και βαθμούς
i

Παίκτες Άρη/©Intime

Άρης: Στην Κρήτη ψάχνει αντίδραση και βαθμούς

Αλέξης Σαββόπουλος 09:30 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 20.02.2023

Ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ αναζητά ναι νίκη που θα σταματήσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων και θα τον επαναφέρει στην 5η θέση.

Ο Τόλης Τερζής ήταν σαφής στις δηλώσεις του ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Άρης χρειάζεται μια νίκη για να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί του τελευταίου μήνα και συνάμα να βελτιώσει την ψυχολογία του. Μια νίκη που θα λειτουργήσει σαν φάρμακο στο εσωτερικό της ομάδας.

Το τρίποντο στο Γεντί Κουλέ είναι αναγκαίο και για βαθμολογικούς λόγους. Ο Άρης δεν έχει ακόμη κατοχυρώσει την θέση του στην εξάδα ενώ μια νίκη θα τον φέρει στον ένα βαθμό από την 5η θέση, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Βόλου, κόβοντας την όρεξη του Ατρόμητου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία του τιμωρημένου Φαμπιάνο αντισταθμίζεται από την επιστροφή του Μπράμπετς που θα παίξει με τον Ενκουλού στην άμυνα και τους Οντουμπάτζο και Μαζικού στα δυο άκρα. Στη μεσαία γραμμή ο Ετέμπο θα καθορίσει την τριάδα αλλά και τον σχηματισμό. Αν παίξει ο Νιγηριανός θα είναι ο παρτενέρ του Ντουκουρέ με τον Νταρίντα λίγο πιο μπροστά. Αν μείνει στον πάγκο τότε στην ενδεκάδα δεν αποκλείεται να μπει ο Ρουπ σε διάταξη 4-3-3. Όσον αφορά την επίθεση Καμαρά, Πάλμα και Ματέο έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.