Άρης: Υποψήφιος για βασικός ο Ρουπ
i

Ρουπ/@intime

Άρης: Υποψήφιος για βασικός ο Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:15 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 18.02.2023

Μια ίωση που ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα τον Ετέμπο, ίσως ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας για πρώτη φορά στον Γερμανό. Ποια τα σενάρια ενδεκάδας.

Με την πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα… φλερτάρει ο Λούκας Ρουπ στον αγώνα με τον ΟΦΗ την Δευτέρα (20/02, 19:30). Ο Γερμανός, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, μετράει δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή στα παιχνίδια με Ιωνικό και Παναθηναϊκό αλλά η ανετοιμότητα του Ετέμπο, είναι πιθανό να του ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο Νιγηριανός, ταλαιπωρήθηκε από μια βαριά ίωση όλη την εβδομάδα, δεν προπονήθηκε σχεδόν καθόλου, είναι καταπονημένος και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και τη θέση του στο βασικό σχήμα να πάρει ο Ρουπ. Σε αυτό το σενάριο, ο Ντουκουρέ θα παίξει… μονός κόφτης με τους Ρουπ και Νταρίντα να είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι.

Όσο για την επίθεση, το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι να αγωνιστεί στο ένα… φτερό της επίθεσης ο Ματέο αντί του Ιτούρμπε με τον Πάλμα στην άλλη πλευρά και τον Καμαρά στην κορυφή.