Τι είπε ο Καρυπίδης για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πάλμα

Λουίς Πάλμα

i

©Intime

Τι είπε ο Καρυπίδης για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πάλμα

Ένα από τη ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν στον Άρη είναι και το μέλλον του Λουίς Πάλμα, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Λουίς Πάλμα βρίσκεται στο επίκεντρο και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, είναι η Λουντογκόρετς. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα από τη Βουλγαρία, ο σύλλογος είναι πρόθυμος να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στους «κίτρινους» για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη από την Ονδούρα. 

Τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει πάντως η ομάδα από τη Βουλγαρία δεν φτάνουν τις οικονομικές ανάγκες του Άρη, οι οποίες είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα για τον Πάλμα λέγεται ότι υπάρχει και «ελληνικό» ενδιαφέρον και πιο αναλυτικά από την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά καμία από τις δύο ομάδες δεν έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον αυτό. 

Στον Άρη λοιπόν έχουν σκοπό να εξαντλήσουν την πιθανότητα να έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Πιο αναλυτικά η Ρέιντζερς στο παρελθόν έμοιαζε το φαβορί για την απόκτηση του 23χρονου, αλλά οι κανονισμοί του Financial Fair Play μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε. Η Άντερλεχτ από την άλλη έχει καταθέσει επίσης μία πρόταση, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης την απέρριψε. 

Ωστόσο παραμένει να τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Στη συνάντηση που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα με αντικείμενο συζήτησης τα μεταγραφικά, αναφέρθηκε και η περίπτωση του Πάλμα. Η θέση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη σχετικά με την πώληση του 23χρονου. 

Σε περίπτωση που δεν έρθει κάποια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση, ο στόχος της ομάδας είναι να μην τον πουλήσει. Η προτεραιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη είναι η πώληση του Πάλμα στο εξωτερικό κατά προτίμηση σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της διοίκησης μία καλή πρόταση, αλλιώς όλα δείχνουν παραμονή για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Άρη και κανένας δεν θέλει μέσα στον σύλλογο να παραχωρηθεί ο παίκτης, εάν η πρόταση δεν καλύπτει τα «θέλω» του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων».