Αρης: Το ταξίδι του Παλίκουτσα, η επιμονή για Κράστεφ και οι υπόλοιποι στόχοι

Φίλιπ Κράστεφ

i

Φίλιπ Κράστεφ / Twitter

Αρης: Το ταξίδι του Παλίκουτσα, η επιμονή για Κράστεφ και οι υπόλοιποι στόχοι

Αλέξης Σαββόπουλος 11:57 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 21.05.2023

Γιατί ο Αρης έχει… κεντράρει στον Βούλγαρο μέσο και το πολλά ανοικτά μέτωπα του Κροάτης τεχνικού διευθυντή των κιτρινόμαυρων.

Ακόμη ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, έχει αυτή τη στιγμή, ένα σωρό ανοικτά μέτωπα, που αφορούν ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κυριολεκτικά σε όλες τις θέσεις. Ο Κροάτης γνωρίζει ότι ακόμη είναι σχετικά νωρίς για να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες, ειδικά όταν ακόμη είναι σε εκκρεμότητα, τα ζητήματα με τις αρκετές αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και έχουν ηδη ενημερωθεί για αυτό οι εκπρόσωποί τους.

Αισιοδοξεί όμως ότι στο επόμενο δεκαήμερο θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιες πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο επαφών. Μια απο τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εξετάζει ο Αρης είναι ο Φίλιπ Κράστεφ, για τον οποίο μάλιστα, πραγματοποίησε ταξίδι στη Βουλγαρία ο Παλίκουτσα, παρακολουθώντας μια σειρά απο παίκτες που αγωνίζονται στο βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Ο Κράστεφ έχει κάνει κλικ στους κιτρινόμαυρους για δυο λόγους. Ο ένας είναι η ηλικία του. Είναι μόλις 21 ετών, με πολύ μέλλον και προοπτικές εξέλιξης, πληρώντας μια βασική προυποθέση που έχει θέσει ο Παλίκουτσα, να έρθουν παίκτες μικροί σε ηλικία. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τη γεμάτη σεζόν που είχε φέτος με τη Λέφσκι. Ο Αρης έχει κάνει την κίνησή του για τον παίκτη, για τον οποίο ασφαλώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο Αρης αυτό που συζητά με τη βελγική Lommel (στην ουσία δηλαδή με τη «City Group», ιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Σίτι) είναι ο δανεισμός του παίκτη με οψιόν αγοράς στο τέλος της επόμενης σεζόν και πιστεύει στο επόμενο δεκαήμερο θα ξέρει αν θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση ή θα στραφεί στις εναλλακτικές της λίστας.