Άρης: Το... αβέβαιο μέλλον και του Ενκουλού
i

©Intime

Άρης: Το... αβέβαιο μέλλον και του Ενκουλού

Γιατί το νέο αγωνιστικό μοντέλο της επόμενης σεζόν είναι πιθανό να συμπαρασύρει και τον Καμερουνέζο.

Οι αρκετές ανακατατάξεις που θα γίνουν στο ρόστερ του Άρη θα φέρουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Και πιθανότατα και σε παίκτες που για διάφορους λόγους κριθεί ότι δεν… κολλούν στο πλάνο της νέας σεζόν.

Μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση είναι ο Νικολά Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός του Άρη έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρόνια, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα το εξαντλήσει. Οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί ή συμπεριφοράς. Το αντίθετο αφού ο διεθνής στόπερ είναι απόλυτα συνεπής.

Ζήτημα παραμονής του είναι πιθανό να τεθεί για δυο άλλους λόγους. Ηλικίας καταρχάς αφού στα 33 του πλέον ο Ενκουλού δεν συνάδει απόλυτα με την πρόθεση του club να ρίξει τον μέσο όρο, από τη στιγμή που ήδη είναι στο ρόστερ ο Νταρίντα και πολύ πιθανό και ο Ρουπ.

Ο άλλος λόγος σχετίζεται με το… βαρύ συμβόλαιο που έχει την επόμενη χρονιά ο Καμερουνέζος. Αν παραμείνει και ο Φαμπιάνο μαζί με τον ούτως ή άλλως παραμένων Μπράμπετς, ο Ενκουλού θα είναι και πάλι 3η επιλογή και στον Άρη σκέφτονται- και ίσως να μην έχουν και άδικο, ότι είναι πολυτέλεια να παραμένει στο ρόστερ ένας παίκτης με τέτοιο συμβόλαιο. Το επόμενο διάστημα θα φανούν φυσικά και οι προθέσεις του παίκτη σε αυτό το ενδεχόμενο…