Άρης: Χάλασε του Χαλίλοβιτς, κόπηκε στα εργομετρικά
i

Αλέν Χαλίλοβιτς / © Aris FC

Άρης: Χάλασε του Χαλίλοβιτς, κόπηκε στα εργομετρικά

Αλέξης Σαββόπουλος 12:36 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 02.02.2023

Τα... χάλια εργομετρικά και η αθέτηση των οικονομικών όρων που είχαν συμφωνηθεί, οδήγησαν σε ναυάγιο την απόκτηση του Κροάτη.

Ήλθον, είδον και απήλθον. Ο Αλεν Χαλίλοβιτς δεν θα φορέσει ποτέ τελικά την φανέλα του Άρη, κι αυτό για δυο λόγους. Ο ένας και πολύ σοβαρός ότι κρίθηκε ανεπαρκής στις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. 

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ άσχημα, κατώτερα του αναμενόμενου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες από την Κροατία που έλεγαν ότι ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στη Ριέκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν τέτοια τα νούμερα που θα χρειαζόταν πολύ χρόνο για να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Άρη.

Ο δεύτερος λόγος ήταν οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής. Ο Κροάτης και οι εκπρόσωποί του ενώ είχαν συμφωνήσει από πριν στους οικονομικούς όρους της συνεργασίας, αίφνης απαίτησαν τις διπλάσιες αποδοχές, κάτι που δεν έγινε δεκτό και σε συνδυασμό με τα άσχημα εργομετρικά, οδήγησαν σε ναυάγιο την υπόθεση απόκτησής του. Πλέον ο Άρης θα αναζητήσει να τον αντικαταστήσει από την λίστα των ελεύθερων παικτών.