Έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη – Τι γίνεται με το Άρης - ΑΕΚ (vid)

Έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη – Τι γίνεται με το Άρης - ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τόπας 18:35 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 21.04.2024

Η έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει την διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Άρη κι ΑΕΚ.

Άρης κι ΑΕΚ κοντράρονται στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:30 για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η κακοκαιρία και στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται οποιοδήποτε πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως μπορείτε να δείτε κι από τα παρακάτω βίντεο κι έτσι οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τη σέντρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης αντιμετωπίζει ακόμη ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Χουλιάν Κουέστα ανέβασε πυρετό με εμετούς και διάρροια το βράδυ του Σαββάτου (20/04) στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Τη θέση του Κουέστα στην αποστολή πήρε ο νεαρός Κώστας Κυριαζής. Έτσι κάτω από τα δοκάρια σήμερα θα καθίσει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Από την πλευρά της η ΑΕΚ, δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει.

Παρόλα αυτά, δεδομένα εκτός είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Μουκουντί και Στάνκοβιτς, ενώ ο Άμραμπατ, που έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, δίνει το «παρών». Επίσης στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο Σιμάνσκι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.