Με Λιούμπισιτς και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!
i

© Intime

Με Λιούμπισιτς και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:34 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 03.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/3, 19:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 26η -και τελευταία της κανονικής διάρκειας- αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πέρα από το γόητρο δεν έχουν κάποιο ισχυρό κίνητρο, καθώς έχουν «κλειδώσει» εδώ και καιρό την παρουσία τους στην εξάδα και από την άλλη η Ένωση, για την οποία η νίκη αποτελεί μονόδρομος, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να μπει ως πρώτη στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς και Ζίνι, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός μετρά πολλές σημαντικές επιστροφές.

Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:33 - 03.03.2024

Ο Πόνσε επιστρέφει εκεί που γύρισε ο... διακόπτης, με συν εννέα γκολ στην στατιστική του

Ετοιμάζεται ο Πόνσε να παίξει σήμερα σ' ένα γήπεδο, στο οποίο έκανε την πιο κακή του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ και η οποία όμως του άλλαξε όλα τα δεδομένα για την φετινή σεζόν

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον και Λιούμπισιτς θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν Ελίασον (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε, με τον Μάνταλο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.