Αρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο (Vid)

Χατζισαφί - Φαμπιάνο

i

Χατζισαφί - Φαμπιάνο/©Intime

Αρης: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Φαμπιάνο (Vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 17:41 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:48 - 14.05.2024

Εκτός προπονήσεων με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο βραζιλιάνος αμυντικός.

Χωρίς τον Φαμπιάνο είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Αρης την Κυριακή στο πρώτο απο τα δυο σερί παιχνίδια με την ΑΕΚ. Ο βραζιλιάνος, ταλαιπωρείται από ενα πόρβλημα στον προσαγωγό τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Ο βραζιλιάνος ακολουθεί συντηρητική θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δεν πήρε μέρος ούτε στη σημερινή προπόνηση.

Το πιο πιθανό, για να μην πούμε σχεδόν βέβαιο, είναι ότι ο Ακης Μάντζιος θα τον προφυλάξει απο τον αγώνα της Κυριακής στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ προκειμένου να μην ρισκάρει μια υποτροπή που θα έθετε σε κίνδυνο την παρουσία του στον τελικό. Αλλωστε απο αυτή την εβδομάδα είναι και πάλι διαθέσιμος ο Βέλεθ, ενώ εν όψει ΑΕΚ είναι ξεκούραστος και ο Ρόουζ που πιθανότατα θα πάρει τη θέση του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: “Οι ποδοσφαιριστές του Αρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που έχει ενοχλήσεις στο πόδι από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.