Άρης: Ο Βέλεθ...  χαλάει τα σχέδια του Μάντζιου
i

@intime

Άρης: Ο Βέλεθ... χαλάει τα σχέδια του Μάντζιου

Αλέξης Σαββόπουλος 10:10 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 02.04.2024

Πως ο -ελαφρύς ευτυχώς- τραυματισμός του Ισπανού επηρεάζει το πλάνο διαχείρισης που είχε κατά νου ο Έλληνας τεχνικός για τους κέντρο της άμυνας.

Το γρήγορο 3-0 στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία έδωσε την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να αποσύρει κάποιους από τους βασικούς στα πλαίσια της διαχείρισης που είναι υποχρεωμένος να κάνει εν όψει των δυο αγώνων μέσα στην εβδομάδα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Κινήσεις που είναι ενδεικτικές των προθέσεων του έλληνα τεχνικού στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs.Να μοιράσει το χρόνο σε όλες τις θέσεις. Φάνηκε και από το γεγονός της αντικατάστασης του Φαμπιάνο από τον Ρόουζ.

Το μοναδικό που του χαλάει τα σχέδια είναι ο τραυματισμός του Βέλεθ που τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής με τη Λαμία. Ο Ισπανός δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά επειδή έχει ιστορικό μυϊκών τραυματισμών και επειδή δεν συντρέχει σοβαρός λόγος, ο προπονητής του Άρη δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του. Όχι μόνο την Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και την προσεχή αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Η απουσία του Ισπανού περιορίζει το περιθώριο του ροτέισον στους κεντρικούς αμυντικούς μαία και πρόθεση του α Μάντζιου είναι να μην φορτώσει τους δυο στόπερ (Μπράμπετς και Φαμπιάνο) που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στην κανονική διάρκεια.