Ο 37χρονος Πορτογάλος Περέιρα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Κλαούντιο Περέιρα

i

©Photo by Pedro Loureiro/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο 37χρονος Πορτογάλος Περέιρα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:29 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 01.04.2024

Ο 37χρονος Πορτογάλος Κλαούντιο Περέιρα, ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των playoffs. Ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ στο Φάληρο.

Στο ντέρμπι της Opap Arena, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0), με τον... λυτρωτή Ελίασον να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την έδρα του «τριφυλλιού» με 3-2 χάρη στα γκολ των Ντεσπόντοφ, Τόμας και Στέφαν Σβαμπ.

Έτσι, η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή κι έφτασε τους 65 πόντους, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο -2. Από την άλλη, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχασαν σημαντικό έδαφος, μένοντας στο -6 και -8 από την πρώτη θέση. Την Τετάρτη (03/04) είναι προγραμματισμένη η 3η αγωνιστική των playoffs με το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ στη Λεωφόρο να ξεχωρίζει (21:00).

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η ΚΕΔ όρισε τον 37χρονο Κλαούντιο Περέιρα, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για να διευθύνει παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Εως τώρα έχει σφυρίξει 162 ματς, όλα στην πατρίδα του. Για βοηθούς ο Πορτογάλος, θα έχει τους συμπατριώτες του, Ριμπέιρο Πέντρο και Κόστα Τιάγκο ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο με τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη (03/04, 19:00), η ΚΕΔ όρισε τον 36χρονο Γάλλο, Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας. Για βοηθούς θα έχει τους Χικάμ Ζακράνι και Αλέξις Αουγκέρ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μπενουίτ Μιλότ. Τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης.

Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, στο κυνήγι ο ΠΑΟΚ: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:46 - 31.03.2024

Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, στο κυνήγι ο ΠΑΟΚ: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ

Η κορυφή παρέμεινε ίδια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Opap Arena, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου;

Στο ΠΑΟΚ - Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Κορώνα και στο VAR τον Ζαμπάλα.