Αθανασιάδης: «Να κερδίσουμε τα οκτώ τελευταία ματς και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)

Γιώργος Αθανασιάδης

i

©Intime

Αθανασιάδης: «Να κερδίσουμε τα οκτώ τελευταία ματς και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)

Κώστας Τόπας 12:48 - 01.04.2024

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε Cosmote MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Η εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 ήταν η δική του δικαίωση, με τον Έλληνα κίπερ να γνωρίζει την αποθέωση για τα όσα έκανε στο ντέρμπι.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του. Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο 30χρονος πορτιέρε της Ένωσης, μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV τόσο για τη νίκη της ομάδας, όσο και για την προσωπική του απόδοση.

«Μία ωραία ατμόσφαιρα, ένα ντέρμπι. Αντέξαμε ως το τέλος, βάλαμε το γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθω χαρούμενος γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω το λιθαράκι μου ώστε να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Ολα είναι δύσκολα παιχνίδια. Το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι, όπως ήμασταν και σήμερα, για τα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια. Να καταφέρουμε να τα κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αθανασιάδης κατά την βράβευσή του.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης τελείωσε το ντέρμπι έχοντας έξι σημαντικές αποκρούσεις, 55% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του (16/29), 39 επαφές με την μπάλα και με ένα βραβείο στην αγκαλιά του. Αυτό του πολυτιμότερου του αγώνα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η ΑΕΚ δεν θα αλλάξει τερματοφύλακα ούτε στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό (03/03, 21:00).

Αυτή η εμφάνιση ήταν η δική του δικαίωση, με τον κόσμο να τον αποθεώνει για τα όσα έκανε στο ντέρμπι.