Άρης: Για κάποιους είναι ευκαιρία
i

@intime

Άρης: Για κάποιους είναι ευκαιρία

Αλέξης Σαββόπουλος 11:57 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 13.01.2024

Η απόφαση του Μάντζιου για εκτεταμενο ροτέισον στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εξαιτίας της ρεβάνς Κυπελλου, γεννά ένα σωτό ευκαιρίες για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έχει την ιδιαιτερότητα να βρίσκεται χρονικά ενδιάμεσα των δυο αγώνων κυπέλλου με την ΑΕΚ και εξαιτίας της εγγύτητας των αναμετρήσεων και της σημασίας που έχει η ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης, να υποχρεώνει τον Ακη Μάντζιο να προχωρήσει σε ένα ροτέισον, ξεκουράζοντας αρκετούς απο τους βασικούς.

Αυτομάτως, η απόφαση αυτή θα φέρει αρκετούς απο τους παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα, γεννώντας ευκαιρίες, έστω και λόγω συγκυρίας. Τουλάχιστον για πέντε απο αυτούς το αυριανό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να δηλώσουν την πιο ενεργή παρουσία τους και να… μπουν ξανά στο μάτι του έλληνα τεχνικού. Για να δούμε μερικούς από αυτούς.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Εχει να αγωνιστεί από τα τέλη Αυγούστου και τον αγώνα στη Λαμία. Απο τη στιγμή που ο Κουέστα επέστρεψε απο τον τραυματισμό του, ο έλληνας κίπερ δεν πήρε χρόνο, αφού ο Μάντζιος δεν τον χρησιμοποίησε ούτε στο Κύπελλο, όπως συνηθίζουν αρκετοί προπονητές. Με τον Ισπανό να έχει πρόβλημα στη μέση, ο Χουτεσιώτης λογικά θα ξεκινήσει βασικός αύριο, μετά 4,5 μήνες. Διάστημα μεγάλο για τερματοφύλακα.

ΦΕΡΑΡΙ: Ο Φεράρι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Βόλο, επιστρέφοντας για λίγα λεπτά στις αρχές του 2024 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Εχει να παίξει δηλαδή δυο μήνες και μάλλον ήρθε η στιγμή ο Μοντόγια να πάρει ανάσες και ο αργεντινός να ξαναρχίσει να παίρνει αγωνιστικό ρυθμό και να ξαναμπαίνει πιο ενεργά στο ροτέισον, όπως συνέβαινε πριν απο τον τραυματισμό του.

ΡΟΟΥΖ: Οι ανάσες που πρέπει να πάρει ο Φαμπιάνο, θα ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας για τον γάλλο στην επιστροφή του στον Αρη. Ο Ρόουζ, δεν είναι άγνωστος, γνωρίζει το περιβάλλον και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός αγώνων και αύριο στο Αγρίνιο, πιθανότατα θα πάρει το πρώτο του 90λεπτο.

ΡΟΥΠ: Η χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τον Γερμανό μέσο, απο τον οποίο τόσο ο Αρης όοσ και ο Μάντζιος περίμεναν περισσότερα πράγματα. Οι τραυματισμοί τον πήγαν και φέτος πίσω με συνέπεια στα δυο τελευταία ματς να μείνει και εκτός αποστολής. Ο έλληνας τεχνικός του έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και αύριο θα φανεί αν ο Γερμανός το… έλαβε.

ΜΕΝΕΝΤΕΣ: Ο Αργεντινός είναι απο τους παίκτες που πήραν ευκαιρίες με το… τσουβάλι. Ελάχιστες αξιοποίησε με συνέπεια, εσχάτως να τεθεί εκτός αποστολής. Στο Αγρινιο, λογικά θα επιστρέψει και θα έχει μια ακόμη ευκαιρία (απο τις τελευταίες) να πείσει τον Μάντζιο να τον επαναφέρει στα πλάνα του.

ΜΑΝΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ: Για τον Ισπανό και μόνο που ο Ακης Μάντζιος είπε προχθές ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είναι μεγάλη υπόθεση. Ενα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 25χρονος ετοιμάζεται να κάνει στο Αγρίνιο ένα πρώτο μεγάλο, βήμα προς την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Και μόνο για ψυχολογικούς λόγους.