Απίστευτο: Αυτό είναι το ξεχωριστό επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε στη 17η αγωνιστική της Super League, 33 χρόνια μετά

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

© Intime

Απίστευτο: Αυτό είναι το ξεχωριστό επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε στη 17η αγωνιστική της Super League, 33 χρόνια μετά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:50 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 12.01.2024

Η παραγωγικότητα των ομάδων στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το... στατιστικό που δεν βλέπουμε συχνά.

Την περασμένη αγωνιστική της Stoiximan Super League, δημιουργήθηκε ένα σπάνιο επίτευγμα, το οποίο είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια.

Το θέαμα ήταν αρκετά πλούσιο, ενώ τα δύο ντέρμπι για τη 17η στροφή έδωσαν άλλη πνοή.

Στο πρώτο χρονικά της ημέρας ο Άρης επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και τον έριξε από την κορυφή, ενώ στο μεγάλο ματς στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 2-1 και έπιασαν τον Δικέφαλο του βορρά στη 2η θέση.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα, αλλά επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με 40 βαθμούς.

Επιπλέον, νωρίτερα μέσα στην ημέρα Πανσερραϊκός και Κηφισιά ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από το «Πανθεσσαλικό», νικώντας με 2-1 τον Βόλο.

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έπεσε με την ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λαμία (1-1).

Όπως διαπιστώνεται, όλες οι ομάδες βρήκαν δίχτυα, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 33 σχεδόν χρόνια. Για τους λάτρεις του στοιχήματος μάλιστα, όποιος είχε την έμπνευση να ποντάρει όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής g/g, τότε σίγουρα αυτήν τη στιγμή θα περιμένει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχοντας... φουσκωμένο πορτοφόλι.

Ποινή δύο μηνών αναστολής άσκησης λειτουργήματος στον Κούγια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:12 - 12.01.2024

Ποινή δύο μηνών αναστολής άσκησης λειτουργήματος στον Κούγια

Ήχησε καμπάνα για τον Αλέξη Κούγια, καθώς το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Εφετείου Αθηνών αποφάσισε επίσημα την οριστική δίμηνη αναστολή άσκησης λειτουργήματος προς τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, αναφορικά με πολύκροτη υπόθεση, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

«Ισοφαρίζοντας ο Νέιρα για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Λαμία, όλες οι ομάδες σκόραραν στην αγωνιστική, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 33 σχεδόν χρόνια! Το Μάιο του 1991 μάλιστα είχε συμβεί σε πρωτάθλημα με εννέα ματς στην αγωνιστική!», αναφέρει χαρακτηριστικά το «soccerbase.gr».