Για σήμερα πάει η επιστροφή του Ανσαριφάρντ

Καρίμ Ανσαριφάρντ

i

Arisfc

Για σήμερα πάει η επιστροφή του Ανσαριφάρντ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:40 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 09.02.2024

Σήμερα εκτός απροόπτου θα… πατήσει Θεσσαλονίκη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και θα ενταχθεί άμεσα στο πλάνο του Μάντζιου.

Το Ιράν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Asian Cup που διεξάγεται στο Κατάρ, μένοντας εκτός τελικού απο την διοργανώτρια ομάδα, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή και του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του. Απο χθες οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Ιρανό επιθετικό προκειμένου να του εξασφαλίσουν τον κατάλληλο συνδυασμό πτήσεων για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη άφιξή του στην πόλη.

Εκτός απροόπτου ο Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και λογικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Αν ο Ιρανός επιθετικός έρθει σήμερα, ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να τον συμπεριλάβει άμεσα στα πλάνα του προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται με τη νέα του ομάδα και να αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, αφού ακολουθεί μια σειρά από δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια.