Αρης: Η εξιλέωση του Κουέστα και η ανανέωση
i

@intime

Αρης: Η εξιλέωση του Κουέστα και η ανανέωση

Αλέξης Σαββόπουλος 10:14 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 18.01.2024

Απο τα λάθη που τον στιγμάτισαν στο παρελθόν στην απόλυτη αποθέωση για τον Ισπανό τερματοφύλακα και στην πολύ πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια.

Η καριέρα του Χούλιαν Κουέστα στον Αρη, είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα και πολλά σκαμπανεβάσματα. Στιγμές απόλυτης αποθέωσης αλλά και έντονης αμφισβήτησης στα έξι χρόνια που φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, όντας πλέον ο παλιότερος παίκτης της ομάδας. Και αρχηγός της. Η χθεσινή βραδιά, στην οποία έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του είναι με διαφορά η σημαντικότερη. Οι δυο δικές του αποκρούσεις, ξόρκισαν την κακοδαιμονία του Αρη στο θεσμό του κυπέλλου, χαρίζοντας μια πρόκριση που τόσο μεγάλη ανάγκη είχε ο οργανισμός Αρης.

Ουσιαστικά όμως, τον εξιλεώνουν και για τις κακές στιγμές που είχε με αποκορύφωμα την φάση με τον Μπουχαλάκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η την άστοχη έξοδό του στο αγώνα με την Μόλντε με το σκορ στο 3-0. Στιγμές που έμεναν ως κηλίδα που δεν έσβηνε. Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό όμως ότι θα σου δώσει κάποια στιγμή πίσω αυτό που σου έχει στερήσει. Και ο Κουέστα, δικαιούνταν για τον εαυτό του μια βραδιά σαν την χθεσινή. Εξ΄ ου και τα δάκρυα χαράς στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

Που δεν αποκλείεται να του δώσουν και το εισιτήριο για την παραμονή στο Κλεάνθης Βικελίδης για ακόμη δυο χρόνια. Το συμβόλαιο του Ισπανού κίπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την ανανέωσή του. Κάτι που εμμέσως φωτογράφισε και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του και φαίνεται ότι όπου καπνός υπάρχει και φωτιά. Το θέλει και ο Άρης, το θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, και από χθες το βράδυ, η εξέλιξη αυτή μοιάζει και το πιο πιθανό σενάριο.