Ο Άρης «σήκωσε» την άσπρη κάρτα για την προώθηση της ενωτικής δύναμης του αθλητισμού

Μορόν

i

© Aris FC

Ο Άρης «σήκωσε» την άσπρη κάρτα για την προώθηση της ενωτικής δύναμης του αθλητισμού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:25 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:16 - 19.05.2024

Ο Άρης μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε τη συμμετοχή του στη Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Σπουδαία κίνηση από τον Άρη!

Όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο σύλλογος συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια WhiteCard για να γιορτάσει την Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ο ΑΡΗΣ συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια WhiteCard για να γιορτάσει την Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Eleven Campaign” και την Peace and Sport (υπό την Αιγίδα του Πρίγκηπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό) ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σηκώνουν την λευκή κάρτα ως σύμβολο ειρήνης και κατά της βίας.

Μέσω αυτής της καμπάνιας προβάλεται η ενωτική δύναμη του Αθλητισμού και πως μπορεί να λειτουργήσει ως παγκόσμια γλώσσα ενότητας, συμφιλίωσης και ανάδειξης των Αξιών του.

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΡΗ ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά είναι και βασικός πυλώνας της νέας στρατηγικής της ομάδας μας για το μέλλον».

Μάντζιος: «Προβληματική η εικόνα μας με Ολυμπιακό, να την αλλάξουμε με τον Παναθηναϊκό»

Στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασαν οι Θεσσαλονικείς στο Φάληρο.

«Γενικώς, το αφήσαμε πίσω αυτό το παιχνίδι στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου. Ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Μας προβλημάτισε η εικόνα μας και η αγωνιστική μας συμπεριφορά. (Πριν το παιχνίδι) πράγματι ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ, όμως, ότι δεν μας επηρέασε. Πρέπει να δούμε γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι και να το αλλάξουμε. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδι και ειδικά αυτό που έρχεται, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η θέληση που έχουμε για το Κύπελλο είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος. Βεβαίως, δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι, όπως σε κανένα παιχνίδι πλέι οφ. Κίνητρο υπάρχει και μόνο που παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.