Αρης: Ιδια ενδεκάδα και με τη Λαμία από τον Μάντζιο
i

@intime

Αρης: Ιδια ενδεκάδα και με τη Λαμία από τον Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 15:59 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 20.12.2023

Ενδεκάδα… καρμπόν από τον προπονητη του Αρη που επέλεξε τους έντεκα που ξεκίνησανκαι κόντρα στον ΟΦΗ

Καμία απολύτως αλλαγή δεν έχει η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Ακης Μάντζιος κόντρα τη Λαμία στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι του Αρη. Ο έλληνας τεχνικός επέλεξε και πάλι ένα 4-3-3 και τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που είχαν αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα,στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός - Για το δεύτερο σερί τρίποντο ο Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:18 - 20.12.2023

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός - Για το δεύτερο σερί τρίποντο ο Άρης

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στον Βόλο με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την ίδια ώρα που ο Άρης θέλει να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο.

Ο προπονητής του Αρη επιλέγει εκ νέου ένα σχήμα με ένα αμυντικό μέσο και δυο εσωτερικά χαφ για περισσότερο παιχνίδι από τον άξονα. Ο Ζαν Ζουλ θα παίξει μπροστά από τους στόπερ με τον Βερστράτε να μένει στον πάγκο. Ο Νταρίντα θα είναι ο ένας από τους δυο κεντρικούς μέσους με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει τελικά φανέλα βασικού στον Ρούμπεν Πάρντο. Στην άμυνα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Ο Κουέστα είναι στο τέρμα, Οντουμπάτζο και Μοντόγια στα δυο άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, Μπράμπετς και Φαμπιάνο οι δυο κεντρικοί αμυντικοί.