Τρομερό: H ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία 36 άτομα από τον Άρη για τα συμβάντα στο Κύπελλο!

Τρομερό: H ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία 36 άτομα από τον Άρη για τα συμβάντα στο Κύπελλο!

Sportal newsroom 19:50 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.05.2024

Η ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία ολόκληρη την αποστολή του Άρη, αλλά και τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη, λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης δεν κατάφερε να σηκώσει τον πρώτο του τίτλο μετά από 54 χρόνια, αφού στον τελικό του Κυπέλλου ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Βαγιαννίδη να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα στις καθυστερήσεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των «κίτρινων» για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ.

Η Γαλλίδα ρέφερι βρέθηκε στο επίκεντρο για τις δύο κόκκινες σε Ζουλ και Νταρίντα, οι οποίοι αποβλήθηκαν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των «κίτρινων» έκαναν «ντου» στη διαιτητή, ενώ λίγο αργότερα την κυνήγησε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης, μέχρι τα αποδυτήρια.

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Η Ένωση Γάλλων διαιτητών τοποθετήθηκε για τα παράπονα των ανθρώπων του Άρη προς τη Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πήγαν να πάρουν τα μετάλλια τους κατά τη διάρκεια της απονομής. Κάτι το οποίο αποτέλεσε αιτία για να καλέσει σε απολογία όλα τα μέλη της αποστολής της «κίτρινης» ΠΑΕ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ποινή με την οποία κινδυνεύουν είναι να μείνουν εκτός για δύο αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε απολογία κλήθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλίδα ρέφερι, Στεφανί Φραπάρ.