Βρούτσης για το Παναθηναϊκός - Άρης: «Ένας τελικός-παρωδία, ήταν προσβλητική η εικόνα στο Πανθεσσαλικό»

Γιάννης Βρούτσης

i

© intime

Βρούτσης για το Παναθηναϊκός - Άρης: «Ένας τελικός-παρωδία, ήταν προσβλητική η εικόνα στο Πανθεσσαλικό»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:48 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 29.05.2024

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Betsson και τις άδειες εξέδρες.

Ο Γιάννης Βρούτσης σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6» για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Βερολίνο και για την επιτυχία του Παναθηναϊκού, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην «εικόνα» του Πανθεσσαλικού.

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Πυρά από Γαλλία για Άρη και Καρυπίδη: «Συγγνώμη, αλλά τι εικόνα είναι αυτή για το ποδόσφαιρό μας;»

Η Ένωση Γάλλων διαιτητών τοποθετήθηκε για τα παράπονα των ανθρώπων του Άρη προς τη Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αρχικά ανέφερε για το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» στο Βερολίνο για το Final 4: «Δεν ξέρω αν είμαι γουρλής, αλλά σίγουρα έχει γίνει δουλειά στον ελληνικό αθλητισμό. Έζησα από κοντά αυτό το πανέμορφο και ιστορικό γεγονός στο Βερολίνο, με τον ανεπανάληπτο και μοναδικό θρίαμβο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να πούμε και να κατανοήσουν όλοι ότι μαζί με τον Παναθηναϊκό σηκωνόταν και η Ελλάδα ψηλά».

Για την οργάνωση των Γερμανών, αλλά και τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο Βερολίνο: «Δυστυχώς η οργάνωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είμαστε πολύ μπροστά σε τέτοια ζητήματα».

Στη συνέχεια στάθηκε στον τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας: «Ήταν προσβλητική η εικόνα. Ένας τελικός-παρωδία, απαράδεκτο. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο για αυτή την εικόνα. Το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο φιλάθλους. Αυτοί που γράφουν και κατηγορούν την Πολιτεία και την κυβέρνηση είτε δεν γνωρίζουν είτε το κάνουν εσκεμμένα. Αυτοί που επέλεξαν το γήπεδο δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Να φροντίσουν να είναι το γήπεδο όπως πρέπει για να έχει κόσμο. Το ονοματεπώνυμο καταλήγει στην ΕΠΟ και στους χρήστες του γηπέδου».

Για το γεγονός ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης κυνήγησε τη διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, απάντησε: «Η ΔΕΑΒ είναι εδώ, το αίσθημα της ατιμωρησίας τελείωσε. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος».