Χωρίς άγχος και πίεση θα κοντραριστούν στο «Βικελίδης» Άρης και Λαμία

Άρης - Λαμία

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Χωρίς άγχος και πίεση θα κοντραριστούν στο «Βικελίδης» Άρης και Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:21 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 31.03.2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που επιτρέπει και στις δύο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερη πίεση.

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (31/3, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που επιτρέπει και στις δύο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερη πίεση.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, καθώς προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-1). Με αυτή τη νίκη ο Άρης είναι στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς, στο +11 από τη Λαμία.

Η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το ματς με τους Φθιώτες ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο. Ο Βελεθ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός και τον Σαμορα γιατί επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Κόστα Ρίκα την Παρασκευή και ήταν με μόλις μια προπόνηση, τη σημερινή.  

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Από την άλλη πλευρά η Λαμία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ με 4-0. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης, Μάλτσι, Μαρτίνεθ