Αρης: Ματαιώθηκε το φιλικό με την Μπότεφ
i

@intime

Αρης: Ματαιώθηκε το φιλικό με την Μπότεφ

Αλέξης Σαββόπουλος 13:24 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 12.03.2024

Η δυσκολία λόγω ημέρας στη μετακίνηση των φίλων της βουλγάρικης ομάδας προκαλεί την μααίωση του φιλικού στις 22 Μαρτίου και τον ορισμό του στο μέλλλον.

Σε αναβολή οδηγείται το προγραμματισμένο για την Παρασκευή, 22 Μαρτίου φιλικού με την Μπότεφ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν και η ομάδα από την Βουλγαρία ανακοίνωσε μαζί με τον επίσημο Αρη το φιλικό κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σήμερα δημιουργήθηκε ένα κώλυμμα από τους φιλάθλους της βουλγάρικης ομάδας λόγω του εργάσιμου της ημέρα και της δυσκολίας μετακίνησης του βασικού όγκου των φίλων της Μπότεφ απο την Φιλιπούπολη.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media της, ανακοίνωσε πως ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 22 Μαρτίου και πως σε συνεννόηση με τον ΑΡΗ θα οριστεί νέα ημερομηνία. Οι “Κιτρινόμαυροι” αποδέχθηκαν το αίτημα της Μπότεφ, καθώς το φιλικό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τόσκο που δολοφονήθηκε και οι οπαδοί της Μπότεφ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραβρεθούν στον αγώνα, σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου, όταν βολέψει το πρόγραμμα των δυο ομάδων.

Made by… Μάντζιος

Made by… Μάντζιος

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για μια ακόμη μέρα στη δουλειά στην Τούμπα για τον Αρη, ένα ακόμη τακτικό ματ του Μάντζιου στον Λουτσέσκου και τον Μορόν.