Άρης: Με Φεράρι η αποστολή για Ατρόμητο
i

©intime

Άρης: Με Φεράρι η αποστολή για Ατρόμητο

Επιστροφή στην 20άδα για τον αργεντινό αριστερό μπακ. Εκτός και πάλι Φαμπιάνο, Ζουλ και Τζούρασεκ.

Ο Φεράρι είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ακης Μάντζιος για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Αργεντινός μπακ είχε μείνει εκτός των δυο τελευταίων αγώνων με Γιάννινα και Παναιτωλικό αλλά επιστρέφει στην 20άδα με δεδομένο ότι απουσιάζει λόγω τιμωρίας ο Οντουμπάτζο και είναι σταθερά εκτός πλάνων ο Ματαρίτα.

Αρης: Χωρίς Φαμπιάνο, Ζουλ και Φεράρι με ΠΑΣ. Αύριο στα Γιάννενα ο Ανσαριφάρντ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:06 - 09.02.2024

Αρης: Χωρίς Φαμπιάνο, Ζουλ και Φεράρι με ΠΑΣ. Αύριο στα Γιάννενα ο Ανσαριφάρντ

Παραμένουν εκτός οι δυο παίκτες λόγω τραυματισμού ενώ ο Ιρανός απο το… αεροδρόμιο θα μεταβεί κατευθείαν στα Γιάννενα. Εκτός και ο Φεράρι, επιστροφή για Μάνου Γκαρθία και Ντουκουρέ.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον τιμωρημένο Odubajo είναι οι τραυματίες Τζούρασεκ, Φαμπιάνο και Ζουλ που ακολουθούν το πρόγραμμά τους ενώ εκτός πλάνων παραμένουν σταθερά και οι Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος. Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.