Μπαλτάκος: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός με ελάχιστες προσκλήσεις και μαθητές»

Τάκης Μπαλτάκος

i

ΕΠΟ

Μπαλτάκος: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός με ελάχιστες προσκλήσεις και μαθητές»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:48 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 16.02.2024

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ημερίδας κατά της βίας και αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο θέμα της έδρας που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου.

Την αποκάλυψη δια στόματος Τάκη Μπαλτάκου ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο φιναλίστ, επιφύλασσε η ημερίδα με θέμα την οπαδική βία, που διοργανώνει στοιχηματική εταιρία στη Θεσσαλονίκη και στην οποία ήταν ομιλητής ο Πρόεδρος της ΕΠΟ

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος , με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου, οπότε για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες» τόνισε και παραδέχτηκε ότι το Καυτανζόγλειο δεν μπαίνει καν στη συζήτηση: «Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες, ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».

Σε ερώτηση ότι για τον κόσμο του Άρη που περιμένει χρόνια έναν τίτλο και θέλει να βρεθεί στο γήπεδο αυτό είναι κάτι άδικο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση του Άρη το ίδιο βράδυ , για να δούμε τι θα γίνει».