Αρης: «Θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσεχία ο Νταρίντα, τον τσεκάρει η Χράντετς Κράλοβε»
i

@intime

Αρης: «Θα ήθελε να επιστρέψει στην Τσεχία ο Νταρίντα, τον τσεκάρει η Χράντετς Κράλοβε»

Δημοσίευμα από την Τσεχία αναφέρει ότι ο Βλαντιμίρ Νταρίντα επιθυμεί τον επαναπατρισμό του και η Χράντετς Κράλοβε κοιτάζει την περίπτωσή του.

Σενάρια επαναπατρισμού του Νταρίντα ανακαλύπτει η τσέχικη ιστοσελίδα, «isport.blesk.cz». Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο 33χρονος επιθυμεί να επαναπατριστεί για οικογενειακούς λόγους και ομάδες της χώρας του έχουν στη μεταγραφική τους λίστα την περίπτωσή του. Μια εξ αυτών, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η Χράντετς Κράλοβε, ενώ στο παιχνίδι βάζουν και τη Βικτόρια Πλζεν.

«Θα λάβει η Χράντετς Κράλοβε τεράστια ενίσχυση; Η ομάδα ασχολείται με την πιθανή άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Στα στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Κράλοβε, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχία είναι επομένως σαφής.

Η Βικτόρια Πλζεν θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Νταρίντα είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Χράντετς είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν. Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Ομως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το τσέχικο δημοσίευμα.

Ο Νταρίντα έχει συμβολαιο με τον Αρη και την επόμενη σεζόν και δεν τίθεται φυσικά κανένα θέμα αποχώρησής του, και μόνο ως ευσεβής πόθος των τσέχων μπορεί να εκληφθεί το δημοσίευμα.