Άρης: Έτοιμος για την δεύτερη επιστροφή του ο Ζουλ
i

©intime

Άρης: Έτοιμος για την δεύτερη επιστροφή του ο Ζουλ

Μπήκε στις προπονήσεις μετά από 35 μέρες ο Καμερουνέζος τον οποίο ο Μάντζιος ετοιμάζει για τον αγώνα με τον Βόλο. Επιστρέφει ο Τζούρασεκ με Ατρόμητο.

Ένα μήνα και κάτι μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 10 Ιανουαρίου, ο Ζαν Ζουλ ετοιμάζεται για τη δεύτερη επιστροφή του στη σεζόν μετά τον πρώτο τραυματισμό στο γόνατο που επίσης τον είχε αφήσει εκτός για μεγάλό χρονικό διάστημα. Ο Καμερουνέζος ταλαιπωρήθηκε από θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού τετρακεφάλου και χθες, για πρώτη φορά κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα προπόνησης και να το βγάλει ολόκληρο.

Υπάρχουν ακόμη δυο προπονήσεις πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα και τον αγώνα με τον Ατρόμητο, διάστημα μικρό για να μπορέσει ο Μάντζιος να συμπεριλάβει τον Ζουλ στο πλάνο του αφού ούτως ή άλλως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τζούρασεκ. Με δεδομένο ότι απουσιάζει για περισσότερο από ένα μήνα από τις προπονήσεις και έχει μείνει πίσω, το πιο πιθανό είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός θα του δώσει και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα που δεν υπάρχει και ενδιάμεση αγωνιστική υποχρέωση, ώστε να είναι σε θέση στον εντός έδρα αγώνα με τον Βόλο στις 25 του μήνα να πάρει ξανά τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Στόχος φυσικά είναι ο Ζουλ να είναι απολύτως έτοιμος στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό στις 6 Μαρτίου.

Η επιστροφή του Ζουλ είναι εξόχως σημαντική για τον Μάντζιο, αφού το ρόστερ δεν διαθέτει άλλο αμυντικό χαφ με τα χαρακτηριστικά του Ζουλ κι αυτός είναι και ο λόγος που εσχάτως χρησιμοποιεί τον Βέλεθ στη θέση αυτή που είναι ότι πιο κοντινό στον Καμερουνέζο διαθέτει ο προπονητής του Άρη.