Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»
i

©intime

Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε η ομάδα του, την δική του απόδοση και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο εν όψει του επαναληπτικού.

Ο Μάνου Γκαρθία ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης στο Αγρίνιο που έθεσε τα θεμέλια για την πρόκριση στον τελικό. Ο Ισπανός μιλώντας σήμερα για το χθεσινό πρώτο βήμα που έκανε η ομάδα του, υποστήριξε: «Ήταν σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Κάναμε το πρώτο βήμα και χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας στον επαναληπτικό για να τελειώσουμε τη δουλειά».

Για τη δική του απόδοση, την καλύτερη από τη στιγμή που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του είπε: «Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω στο μυαλό μου τη δουλειά που έγινε όλο τον προηγούμενο χρόνο και να γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτό. Χάρηκα που αγωνίστηκα χθες και που είδα ξανά κόσμο σε παιχνίδι. Περιμένουμε με τη σειρά μας τον κόσμο μας για να το απολαύσουμε».

Με τις μαγικές του ενέργειες έδειξε σαν να είναι ερωτευμένος με τη μπάλα και μέρα που είναι, ο Ισπανός ρωτήθηκε για αυτό: «Μου έλειψε πάρα πολύ η δράση και το ποδόσφαιρο. Δεν μου έχουν εγκαταλείψει ακόμα οι πόνοι στο γόνατο. Το σώμα μου δεν είναι στο 100% όπως γνωρίζω τον εαυτό μου και όπως ήμουν. Το απολαμβάνω όσο δουλεύω και μου δείχνουν εμπιστοσύνη για να επιστρέψω στη κατάσταση που ήμουν».

Τέλος ρωτήθηκε για τον μεγάλο φετινό στόχο του Κυπέλλου αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος: «Είναι ένας στόχος για εμάς αλλά και του οργανισμού, εδώ και χρόνια. Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό, θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε εκεί και εκεί είναι όλα διαφορετικά. Αλλά και στο πρωτάθλημα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ασφαλίσουμε την παρουσία μας στα πλει-οφ».