Οντουμπάτζο: «Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»
i

@intime

Οντουμπάτζο: «Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:19 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 13.02.2024

Ο ακραίος μπακ του Αρη έκανε λόγο για το πρώτο ημίχρονο και την δέουσα προσοχή που πρέπει να δώσει ο Αρης και στη ρεβάνς.

Ο Μόουζες Οντυμπάτζο μπακ μιελώντας μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο στην COSMOTE, αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι είπε: «δεχθήκαμε πίεση στην αρχή όπου ο Παναιτωλικός άντλησε ενέργεια από τον κόσμο του αλλά ο Χουλιάν είχε εξαιρετικές αντιδράσεις και μας κράτησε. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Φραν. Γενικώς ήμασταν ήρεμοι, μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Γενικώς περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα έχοντας διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια καθώς ήμασταν πέντε ημέρες μακριά από τη βάση μας».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του «κλείδωσε» την πρόκριση, ήταν εγκρατής: «Για μένα απλά έγινε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο θα γίνει στην έδρα μας και με τους φιλάθλους μας. Οπότε δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το πρώτο βήμα. Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο μακριά από το δεύτερο παιχνίδι. Παράλληλά έχουμε να διαχειριστούμε μια σειρά δύσκολων αγώνων καθώς το Σάββατο έχουμε μια ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση όπου πρέπει να κερδίσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για τα πλέι οφ».