Άρης: Με ΠΑΟ εκτίει ο Σαβέριο, με ΑΕΚ Νταρίντα και Σαμόρα
i

©intime

Άρης: Με ΠΑΟ εκτίει ο Σαβέριο, με ΑΕΚ Νταρίντα και Σαμόρα

Αλέξης Σαββόπουλος 14:40 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 23.02.2024

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα εκτίσουν την τιμωρία τους Σαβέριο, Νταρίντα και Σαμόρα.

Τρεις παίκτες του Άρη έχουν συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και σύμφωνα με το ποινολόγιο που γνωστοποίησε η Σούπερ Λιγκ για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να εκτίσουν τις ποινές τους στα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Κίκε Σαβέριο θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΚ, την ποινή τους θα εκτίσουν οι Αλβάρο Ζαμόρα και Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Το Eurocup καλεί τον Άρη και για τη νέα σεζόν
EUROCUP

12:05 - 23.02.2024

Το Eurocup καλεί τον Άρη και για τη νέα σεζόν

Ο Άρης τη φετινή σεζόν εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η διοργανώτρια αρχή του Eurocup έχει κάνει κρούση στους Θεσσαλονικείς και για την ερχόμενη σεζόν.

Είναι προφανές ότι ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να σπάσει τις τιμωρίες στα δυο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που βρίσκονται πιο κοντά χρονικά στον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, που ήταν δεδομένο ότι θα προχωρούσε και σε ένα πιο εκτεταμένο ροτέισον.