Το Eurocup καλεί τον Άρη και για τη νέα σεζόν

Το Eurocup καλεί τον Άρη και για τη νέα σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 12:05 - 23.02.2024

Ο Άρης τη φετινή σεζόν εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η διοργανώτρια αρχή του Eurocup έχει κάνει κρούση στους Θεσσαλονικείς και για την ερχόμενη σεζόν.

Η φετινή σεζόν είναι ένα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα για τον Άρη, σε όλα τα επίπεδα. Οι «κίτρινοι», με τον Γιάννη Καστρίτη στην άκρη του πάγκου τους, βρίσκονται στην τετράδα της Stoiximan Basket League, στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε ως τα ημιτελικά του θεσμού, ενώ στο Eurocup ετοιμάζεται για μάχη πρόκρισης κόντρα στην Προμετέι, στη Ρίγα.

Εκεί θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς αρκετοί φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν με τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα της Λετονίας.

Την ίδια ώρα στο Αλεξάνδρειο κάθε παιχνίδι είναι μια μπασκετική γιορτή. Το ένα sold out διαδέχεται το άλλο, με την ατμόσφαιρα να είναι επιβλητική σε όλα τα επίπεδα. Αυτό αποτυπώνεται και στον θαυμασμό που δείχνουν οι αντίπαλοι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κάθε φορά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την παρουσία τους στο Nick Galis Hall.

Όλα αυτά τα μηνύματα δεν περνάνε απαρατήρητα και στα υψηλότερα κλιμάκια της Euroleague. Με δεδομένο πως σταδιακά αρχίζει ο σχεδιασμός για το Eurocup της νέας σεζόν, η διοργανώτρια αρχή από την Βαρκελώνη έχει ξεκάθαρη θέση στο πλάνο της για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η διοργανώτρια αρχή του Eurocup έχει κάνει ήδη τις πρώτες κρούσεις στους Θεσσαλονικείς για τη νέα σεζόν, ώστε να έχει υπό την σκέπη της την ομάδα. Ο Άρης φέτος αποτελεί μια από τις ατραξιόν όλη της διοργάνωσης. Ανταγωνιστική ομάδα, γεμάτο γήπεδο, αλλά και παίκτες με μεγάλη εξέλιξη, συνθέτουν ένα μείγμα αρκετά εκρηκτικό που μπορεί να αναβαθμίσει όλη την διοργάνωση.

Κάτι που γνωρίζουν καλά στην Βαρκελώνη. Οι άνθρωποι του Eurocup έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Άρη και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που επιθυμούν την παραμονή της ομάδας στη διοργάνωση και τη νέα σεζόν, με σκοπό να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πρόσωπό της με μια ομάδα που γεμίζει σε σταθερή βάση το γήπεδό της.