Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ

Ρόνι Χάρελ

Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ

Χρήστος Τσάλτας 20:37 - 19.02.2024

Ο Ρόνι Χάρελ αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Άρη τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους «κίτρινους» να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για να «φτιάξουν» το έδαφος για ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας.

Την φετινή σεζόν ο Άρης εντυπωσιάζει και κάνει το ένα βήμα μπροστά μετά το άλλο. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στην Stoiximan Basket League, ετοιμάζονται για αγώνα πλέι οφ απέναντι στην Προμετέι, στη Ρίγα, για το Eurocup, ενώ έφτασαν ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην φετινή προσπάθεια ο Γιάννης Καστρίτης έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που κάνει τα πάντα πάνω στο παρκέ και ανεβάζει επίπεδο το γκρουπ. Ο Ρόνι Χάρελ αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά στην φετινή προσπάθεια της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Εκτός από εξαιρετικός στο κομμάτι της άμυνας, ο Χάρελ έχει τον τρόπο να βγαίνει μπροστά και στην επίθεση, δίνοντας λύσεις, ιδίως σε παιχνίδια που ο Βασίλης Τολιόπουλος ή ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν βρίσκονται σε καλή βραδιά.

To all-around impact του έμπειρου φόργουορντ τον καθιστά ως σημαντικό παράγοντα στο παιχνίδι του Άρη, ενώ η επικοινωνία του με τους ανθρώπους της ομάδας είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Άπαντες έχουν να πουν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του, αλλά και το πόσο άνετα νιώθει ο ίδιος στον Άρη. Μέσω της κατάστασης που έχει συναντήσει στην ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη, έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Stoiximan Basket League.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του Άρη έχουν πάρει ήδη τα... μέτρα τους. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη. Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες με τη συνεργασία τους και αυτό αποτυπώθηκε στις πρώτες συζητήσεις.

Σε πρώτη φάση ο Άρης θέλησε να... βολιδοσκοπήσει τα «θέλω» του παίκτη και να του εκφράσει ήδη την επιθυμία για κοινή πορεία και την ερχόμενη σεζόν. Οι δύο πλευρές θα μιλήσουν ξανά με το πέρας της σεζόν, ωστόσο είναι δεδομένο πως για τον Χάρελ αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης, που παρακολουθούν την πορεία του με την κίτρινη φανέλα τη φετινή σεζόν.