Αρης: Με Ρουπ η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ
i

©intime

Αρης: Με Ρουπ η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Αλέξης Σαββόπουλος 14:30 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 16.12.2023

Επιστροφή μετά από τρεις μήνες για τον Γερμανό μέσο που είναι στην αποστολή και αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Λούκας Ρουπ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο 32χρονος μέσος, είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17/9 όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στην πατρίδα του και μετά από ένα μακρύ διάστημα αποθεραπείας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα το τελευταίο δεκαήμερο και προσθέτει μια ακόμη επιλογή στα χέρια του Άκη Μάντζιου. Όχι φυσικά για το βασικό σχήμα αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μια επιλογή από τον πάγκο. 

Μάντζιος: «Η κυβέρνηση τιμώρησε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:35 - 15.12.2023

Μάντζιος: «Η κυβέρνηση τιμώρησε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου»

Ο προπονητής του Αρη σχολίασε καυστικά την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο των γηπέδων, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, τους Γκαρθία και Ρουπ, αλλά και για τις μεταγραφές.


Στην αποστολή συμμετέχει εκ νέου και ακόμη ένας παίκτης που προέρχεται από μακρά απουσία. Ο Κίκε Σαβέριο. Ο Ισπανός έχει πάρει πλέον αρκετές προπονήσεις στα πόδια του και δεν αποκλείεται, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Παναγίδη, να πάρει μετά από τέσσερις και πλέον μήνες, τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Jean Jules Mvondo, Verstraete, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita, Ferrari, Manu Garcia, Pavicic, Παναγίδης (τραυματίες), Δεληζήσης, Σγούρος.