Άρης: Ο Σουλεϊμάνοφ και το επιθετικό του ρεπερτόριο

Άρης: Ο Σουλεϊμάνοφ και το επιθετικό του ρεπερτόριο

Αλέξης Σαββόπουλος 08:58 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 15.12.2023

Τα πράγματα που καλείται να προσθέσει στο παιχνίδι του ο Ρώσος μεσοεπιθετικός και του ζητάει ο Μάντζιος ώστε να γίνει πιο ουσιαστικός.

Από τις πολλές προσθήκες που έκανε ο Άρης το περασμένο καλοκαίρι, δυο είναι αυτές που έχουν ξεχωρίσει και κρίνονται απόλυτα πετυχημένες. Ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ. Για τον πρώτο τα επτά γκολ σε ένα γύρο μιλούν από μόνα τους. 

Ο Ρώσος που ήρθε δανεικός από την Κράσνονταρ, μπορεί να μην έχει τα νούμερα του Ισπανού (ένα γκολ και τρεις ασιστ), στην οικονομία του παιχνιδιού του Άρη όμως είναι εξόχως σημαντικός. Με διαφορά πρόκειται για τον πιο ποιοτικό πλάγιο επιθετικό που διαθέτει το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο 23χρονος έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, καλή υποδοχή, κρατάει μπάλα, είναι καλός ντριμπλέρ και το αριστερό του πόδι μπορεί να κάνει ζημιά εφόσον βρει χώρους. 

Το πρόβλημα που καλείται και πρέπει πρώτα ο ίδιος να λύσει είναι ότι το παιχνίδι του έχει γίνει μετά από ένα γύρο αντιληπτό από το σκάουτινγκ των αντιπάλων. Ειδικά το παράλληλο παιχνίδι στο οποίο αρέσκεται. Ο Ρώσος πρέπει να εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του και αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο διάστημα, μιλάει συνεχώς με τον Μάντζιο που του ζητάει συγκεκριμένα πράγματα ώστε να γίνει πιο ουσιαστικός και ασφαλώς πιο απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες.  

Να παίζει πιο κάθετα και να ψάχνει τις συνεργασίες, ειδικά με τον Οντουμπάτζο που του παρέχει συχνά-πυκνά μέσα στο παιχνίδι την υποστήριξη που χρειάζεται. Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο το καλό αριστερό πόδι του. Να μην διστάζει να δοκιμάζει σουτ, εντός ή εκτός περιοχής. 

Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 27.10.2023

Άρης: Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του Σουλεϊμάνοφ και η υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Το Sportal αποκαλύπτει τι ισχύει με τον δανεισμό του 24χρονου Ρώσου από την Κράσνονταρ και γιατί μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει χρήση της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του.

Το θετικό με τον Σουλεϊμάνοφ είναι ότι αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι πρέπει να το… πάρει αλλιώς και να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι, όπως και η αμέριστη εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάντζιος.