Μάνου Γκαρθία: Ένα πρώτο βήμα προς την επιστροφή
i

©intime

Μάνου Γκαρθία: Ένα πρώτο βήμα προς την επιστροφή

Μετά από δέκα μήνες και κάτι, ο Ισπανός ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος. Ποια είναι τα επόμενα βήματα.

Η 13η Δεκεμβρίου ορίζεται ως μια σημαντική μέρα για τον Μάνου Γκαρθία και την σταδιακή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, 11 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό στις 7 Φεβρουαρίου και τη νέα επέμβαση πρόσφατα για καθαρισμό. Ο 25χρονος Ισπανός έκανε ένα μικρό έστω βήμα προς την επιστροφή στην ποδοσφαιρική του κανονικότητα, αφού ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του προγράμματος, για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες.

Αρης: Η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία και το δίλλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:30 - 01.12.2023

Αρης: Η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία και το δίλλημα

Ο Ισπανός μετράει πλέον αντίστροφα για τη σταδιακή επιστροφή του στις προπονήσεις αλλά ο χρόνος που θα χρειαστεί μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας και ο «καυτός» Γενάρης για τον Άρη βάζει σε σκέψεις για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένα δεκάρι.

Αυτό εντάσσεται στο πλάνο που υπάρχει ώστε αρχικά να ενταχθεί σε μικρά κομμάτια προπόνησης κι αυτό πάντα με τη δέουσα προσοχή από όλους. Ο Μάνου Γκαρθία έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά του ώστε να μπορεί ο Μάντζιος να τον υπολογίζει και η επανένταξή του θα γίνει βήμα-βήμα, και πάντα με βάση την εικόνα που θα έχει το γόνατό του. Μέσα στο 2023 θα συνεχίσει να παίρνει κάποια κομμάτια προπόνησης και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, με το νέο έτος θα επιδιώξει να μπει σιγά-σιγά στο κανονικό πρόγραμμα και να πάρει τις απαραίτητες εντάσεις προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να αρχίσει να τον παίρνει σε αποστολές.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (εφόσον διεξαχθεί τελικά) ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Μιχάλης Παναγίδης που συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα (ατομικό και θεραπεία).