Άρης: Μπήκε ο Τζούρασεκ, ελπίδες για Ζουλ
i

©intime

Άρης: Μπήκε ο Τζούρασεκ, ελπίδες για Ζουλ

Χαρούμενα τα νέα για δυο ποδοσφαιριστές εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στον οποίο θα απουσιάσει ο Μπράμπετς.

Σε δυο νέα πρόσωπα θα μπορεί να υπολογίζει ο Άκης Μάντζιος για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά. Ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά αφού ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε έξω από τους δυο τελευταίους αγώνες και λογικά θα είναι αυτός που θα δώσει ανάσες στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εφόσον αύριο βγάλει όλο το πρόγραμμα θα μπει και στην αποστολή. Στόχος είναι ο Καμερουνέζος να πάρει λίγα λεπτά ως αλλαγή και φυσικά να αγωνιστεί την επόμενη Τρίτη στον επαναληπτικό με τη Νίκη Βόλου ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Γιακούμπ Μπράμπετς (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την Κηφισιά στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος» (27/01, 20:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».