Παρέα με Γκάλη και Ρόντμαν ο Καρυπίδης

Παρέα με Γκάλη και Ρόντμαν ο Καρυπίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:06 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 26.03.2024

Σε μπασκετική παρέα υψηλού επιπέδου βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυτης ΠΑΕ επ΄ ευκαιρία της παρουσίας του στο Σικάγο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν καλεσμένος στη δεξίωση, που παρέθεσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Σικάγο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και μια τεράστια μορφή του παγκοσμίου μπάσκετ, που ήταν μέλος μια από τις κορυφαίες ίσως ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ, των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν τον Ντένις Ρόντμαν.

Εκτός από τον Νίκο Γκάλη, στην παρέα ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία, με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Δείτε την ανάρτηση του Καρυπίδη με τον Νίκο Γκάλη και τον Ντένις Ρόντμαν.

Νωρίτερα μέσα από τον λογαριασμό του στο Innstagram, ο Γκάλης ευχαρίστησε την ομογένεια για την βράβευση γράφοντας τα εξής: Είχα την χαρά να βρεθώ κοντά στους ομογενείς μας στο Chicago χάρη στην ευγενική πρόσκληση του Γενικού Πρόξενου κυρίου Κουμπαράκη ως τιμώμενο πρόσωπο.

Γιορτάσαμε μαζί την Εθνική μας Εορτή #25ηΜαρτίου και είχα την ευκαιρία να συναντήσω σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής παροικίας.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη ζεστή σας υποδοχή.

Να είμαστε όλοι περήφανοι ως Έλληνες. Εις το επανιδείν!”

Η φωτογραφία στο στόρι του Καρυπίδη με τον Ρόντμαν!