Αρης: Ο Μάντζιος το άφησε σκόπιμα ανοικτό

Ο Άκης Μάντζιος.

i

©intime

Αρης: Ο Μάντζιος το άφησε σκόπιμα ανοικτό

Η απόφαση του Έλληνα τεχνικού να μην ανακοινώσει αποστολή αφήνει κενά μέχρι την τελευταία αποστολή όσον αφορά το ύψος του ροτέισον στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε για πρώτη φορά αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφήνοντας χωρίς ξεκάθαρη απάντηση τα ερωτήματα όσον αφορά το ύψος του ροτέισον που θα κάνει στο αρχικό σχήμα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες του βασικού κορμού θα προφυλαχθούν και θα πάρουν… ρεπό από τη σημερινή αναμέτρηση με την οποία πέφτει αυλαία στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η απόφασή του να μην ανακοινώσει αποστολή χθες καθιστά γρίφο την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ένωση. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές από τη στιγμή που ακολουθεί, τρεις μέρες μετά ο επαναληπτικός της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό και σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός δεν θα πάρει πολλά ρίσκα. Εκτός των Νταρίντα και Σαμόρα που είναι τιμωρημένοι υπάρχουν ι άλλοι υποψήφιοι να προφυλαχθούν. Ο Σουλεϊμάνοφ για παράδειγμα που έδειξε σημάδια κόπωσης στα προηγούμενα παιχνίδια με μια κάμψη στην απόδοσή του. Το ίδιο και ο Οντουμπάτζο που, ειδικά στη Λεωφόρο έκανα το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Υποψήφιος να μείνει εκτός βασικού σχήματος είναι και ο Μάνου Γκαρθία. Προφανώς όχι λόγω απόδοσης αφού είναι εξαιρετικός στα τελευταία ματς, αλλά στα πλαίσια της ειδικής διαχείρισης που τυγχάνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στην άμυνα Μπράμπετς και Ρόουζ λογικά θα ξεκινήσουν και σήμερα ενώ στα δυο άκρα τις θέσεις διεκδικούν τρεις παίκτες. Φεράρι, Μοντόγια και Φατόρε με τον τελευταίο να έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Αντίστοιχα και στα χαφ, υπάρχουν παίκτες που στη λογική του ροτέισον ίσως έχουν ένα προβάδισμα. Ο Βερστράτε με τον Ντουκουρέ για παράδειγμα, ενώ χρόνο λογικά θα μοιραστούν και οι Ζουλ, Τζούρασεκ, εκτός και αν γίνει η έκπληξη με τον Ρουπ που είναι στην αποστολή μετά από δυο μήνες. Στην επίθεση το ίδιο μοίρασμα χρόνου λογικά θα συμβεί με τους Μορόν και Ανσαριφάρντ, ενώ στους εξτρέμ οι επιλογές για τον Άκη Μάντζιο είναι οι ξεκούραστοι Μπένετ, Σαβέριο και Παναγίδης και Φετφατζίδης.