Άρης: Ξανά στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς
i

©intime

Άρης: Ξανά στην Εθνική Τσεχίας ο Μπράμπετς

Αλέξης Σαββόπουλος 13:55 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 01.03.2024

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε ξανά μετά το πειθαρχικό παράπτωμα, τον κεντρικό αμυντικό του Άρη για τα φιλικά του Μαρτίου.

Κλήση για την συμμετοχή του Γιακούμπ Μπράμπετς στην Εθνική Τσεχίας για τα φιλικά προετοιμασίας που έχει να δώσει μέσα στον Μάρτιο εν όψει του επερχόμενου Euro, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης. Στις 22 Μαρτίου, η Εθνική ομάδα της Τσεχίας θα παίξει στο Όσλο με τη Νορβηγία και τέσσερις μέρες αργότερα θα φιλοξενήσει στην Πράγα την Αρμενία. Κλήση που αποτελεί συνέχεια της παρουσίας του ομοσπονδιακού τεχνικού της Τσεχίας Ιβάν Χάσεκ στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες και τη συνάντηση που είχε με τον διεθνή παίκτη του Άρη.

Η κλήση βάζει και ένα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν μετά το πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο κόπηκαν από την αποστολή της Τσεχίας εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του τον περασμένο Νοέμβρη.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις παίκτες ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι με την Πολωνία (ήρθαν ισόπαλοι 1-1) σε κέντρο διασκέδασης κι έτσι η ομοσπονδία της χώρας αναγκάστηκε να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό. Προσωρινό όπως όλα δείχνουν με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη να έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί το καλοκαίρι στο Euro.

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 21.11.2023

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας παραδέχτηκε το λάθος του και την ίδια ώρα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τους δικούς του ανθρώπους.