Άρης: Το ροτέισον με ΑΕΚ δημιουργεί ευκαιρίες
i

@intime

Άρης: Το ροτέισον με ΑΕΚ δημιουργεί ευκαιρίες

Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που λόγω των αναγκαίων αλλαγών που θα γίνουν στον αγώνα της Κυριακής… χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ με το οποίο πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα. Είναι μόλις τρία 24ωρα πριν από τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό. Του πιο σημαντικού αγώνα της χρονιάς μέχρι του… επόμενου. Το υψηλό διακύβευμα του θα καθορίσει και τις επιλογές του Άκη Μάντζιου για την ενδεκάδα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές για να αποφευχθούν τραυματισμοί και να παραμείνουν φρέσκοι, ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι στον αγώνα της Κυριακής θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής, Νταριντα και Σαμόρα. Στην ίδια λογική είναι πιθανό να προφυλαχθούν και 2-3 ακόμη παίκτες του βασικού κορμού όπως οι Σουλεϊμανοφ, Οντουμπάτζο και Μορόν

Το ροτεισον του Μάντζιου θα φέρει κάποια νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα που δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής εσχάτως, δημιουργώντας για τους ίδιους και μια ευκαιρία να αποδείξουν κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ότι αξίζουν περισσότερου χρόνου συμμετοχής. Ο Μπίργκερ Βερστράτε για παράδειγμα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στα τρία τελευταία ματς.

Ο Μπένετ επίσης που έχει αγωνιστει δυο 45λεπτα και ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Την Κυριακή θα έχει μια ακόμη ευκαιρία. Άλλος ένας νεαρός που δεν έχει ενεργή παρουσία τελευταία, ο Παναγίδης ενδέχεται να πάρει χρόνο. Όπως και ο Φατόρε που όποτε χρησιμοποιήθηκε, ήταν συνεπέστατος.  Ειδική περίπτωση ο Φαμπιάνο που επίσης… φλερτάρει με την επιστροφή του μετά από καιρό. Ίσως όχι για βασικός αλλά σίγουρα θα τον  δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό που χρειάζεται.