Επιστρέφει στον Άρη ο Ρόουζ!
i

© Intime

Επιστρέφει στον Άρη ο Ρόουζ!

Αλέξης Σαββόπουλος 17:45 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 26.12.2023

Ο Άρης έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον Γάλλο αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τους «κιτρινόμαυρους».

Στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφή προχώρησε ο Άρης! Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον Γάλλο αμυντικό να είναι έτοιμος να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Κάτι το οποίο το ήθελε πολύ τόσο ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος νοιώθει τον Άρη ως δεύτερο σπίτι του και μάλιστα πίεζε να επιστρέψει από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, καθώς πρόκειται για μία λύση εγγυημένη που ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να τεθεί στη διάθεση του με το που πατήσει το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ρόουζ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, κάτι το οποίο είχε κάνει και στην πρώτη του θητεία στον Άρη, στην οποία μέτρησε 96 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Γάλλος άσος αναμένεται μέσα στο επόμενο διήμερο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη και να ξεκινήσει τη δουλειά.