Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, με στόχο τη μεγάλη έκπληξη ο Παναιτωλικός

Παναιτωλικός - Άρης

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, με στόχο τη μεγάλη έκπληξη ο Παναιτωλικός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:45 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 06.03.2024

Άρης και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (6/3, 19:00), με φόντο την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ώρα Κυπέλλου για Άρη και Παναιτωλικό!

Οι κιτρινόμαυροι θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αγρινίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (6/3, 19:00), στο πλαίσιο της ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, το σύνολο του Άκη Μάντζιου πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Βέλεθ (0-1) κι έτσι απέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον φετινό τελικό του θεσμού στις 18 Μαΐου, του οποία η έδρα παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο Άρης προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς-θρίλερ κόντρα στην ΑΕΚ (3-3) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ενώ ο Παναιτωλικός απέσπασε την ισοπαλία στην Καισαριανή με την Κηφισιά (2-2).

Οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι, θέλουν να... δικαιολογήσουν αυτόν τον τίτλο και να πάρουν μέρος στον τελικό το Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2010, όταν και είχαν ηττηθεί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Λέτο.

Ο νικητής της σημερινής (6/3) ρεβάνς στο Χαριλάου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι και πλέον περιμένει τον δεύτερο φιναλίστ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν μετράει κάποια απουσία σε αντίθεση με τον τεχνικό του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκη. Εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους έμειναν οι τραυματίες Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ, Λιάβας και Μαλής.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι - Νταρίντα, Ζουλ, Μανού Γκαρθία - Ζαμόρα, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ.

Παναιτωλικός: Καπίνο – Μαυρίας, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε, Τορεχόν – Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας - Καρέλης, Ζοάο Πέδρο.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου και Τρύφωνας Πετρόπουλος
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου, Θανάσης Κόλλιας