Χωρίς τους Λιάβα και Μαλή ο Παναιτωλικός στη Θεσσαλονίκη - Η αποστολή για τη ρεβάνς

Παίκτες Παναιτωλικού

i

© Intime

Χωρίς τους Λιάβα και Μαλή ο Παναιτωλικός στη Θεσσαλονίκη - Η αποστολή για τη ρεβάνς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:52 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 05.03.2024

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Άρη και ο Γιάννης Πετράκης γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ώρα Κυπέλλου για τον Παναιτωλικό!

Η ομάδα του Αγρινίου θα κοντραριστεί με τον Άρη (6/3, 19:00) στο πλαίσιο της ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη εκτός έδρας (0-1) με τον Βέλεθ να βρίσκει δίχτυα και να δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους κιτρινόμαυρους.

Πλέον το έργο του Παναιτωλικού φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο το σύνολο του Γιάννη Πετράκη θα διεκδικήσει τις όσες πιθανότητες έχει μέχρι το τέλος. Όσον αφορά στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Έλληνα τεχνικό να γνωστοποιεί την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τους τραυματίες Μπαλντασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ, οι Λιάβας και Μαλής προστέθηκαν στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο δεύτερος λόγω ενός χτυπήματος στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Κοντούρης, Νικολάου.