Από τον Φάνη Γκέκα στον... Ελ Κααμπί

Γκέκας - Ελ Κααμπί

i

© Intime

Από τον Φάνη Γκέκα στον... Ελ Κααμπί

Ο «καυτός» Ελ Κααμπί που δείχνει ασταμάτητος και το κοινό επίτευγμα με τον Φάνη Γκέκα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0) και ο «killer» Ελ Κααμπί έβαλε ξανά τη σφραγίδα του!

Με σκόρερ τον Μαροκινό (2 γκολ) και τον Γιόβετιτς, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν το τρίποντο (3-0) κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, μιας και κόντρα στον Βόλο σκόραρε για έβδομη σερί αναμέτρηση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Μάλιστα, αυτό είχε να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο 18 χρόνια. Τελευταία φορά ήταν ο Φάνης Γκέκας ο οποίος έβρισκε δίχτυα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2006 για επτά συνεχόμενα ματς.

Η αναφορά της Super League στον «killer» Ελ Κααμπί

«Σε μια τροχιά απόλυτων ρεκόρ με τον Ολυμπιακό οδεύει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε σε έβδομο διαδοχικό παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό και πλησιάζει τις επιδόσεις που κατέχουν οι σημαντικότεροι επιθετικοί που έχουν φορέσει τα χρώματα των Ερυθρολεύκων. Ο πρώτος σκόρερ για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League (15 γκολ) βρήκε δίχτυα για έβδομο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Γιώργος Σιδέρης τη σεζόν 1968-69, όταν είχε 14 συνολικά τέρματα στα πέντε ματς για το πρωτάθλημα και τα δύο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
CONFERENCE LEAGUE

11:58 - 05.03.2024

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Ο Ελ Κααμπί έχει δέκα συνολικά γκολ σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και δύο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος. Η συνέπεια των δύο σκόρερ αφορά διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας και ήδη με αυτή τη λογική ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί άφησε πίσω του το Νίκο Γιούτσο, το Γιώτη Τσαλουχίδη, τον Ίλια Ίβιτς και τον Αλέξη Αλεξανδδρή που είχαν καταφέρει να σκοράρουν σε έξι διαδοχικά παιχνίδια του Ολυμπιακού».