Αρης: Πάνε για αύριο οι υπογραφές με Ρόουζ
i

@intime

Αρης: Πάνε για αύριο οι υπογραφές με Ρόουζ

Η εκκρεμότητα με τη Λέγκια μεταθέτει για αύριο τις ανακοινώσεις για τον γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Ο Λίντσει Ρόουζ βρίσκεται απο χθες στη Θεσσσαλονίκη αλλά ακόμη δεν έχει περάσει ούτε απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ο λόγος δεν αφορά τον Αρη, αφού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο γάλλος κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει για συμβόλαιο 2,5 ετών. Αφορά την Λέγκια με την οποία ακόμη δεν έχει λύσει ο συμβόλαιό του αφού υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν, όπως το οικονομικό.

Καστρίτης: «Όταν πιάσουμε το ταβάνι μας θα συμβούν καλά πράγματα»
EUROCUP

22:32 - 27.12.2023

Καστρίτης: «Όταν πιάσουμε το ταβάνι μας θα συμβούν καλά πράγματα»

Ο Άρης διέλυσε στη Θεσσαλονίκη την Σλασκ με 93-71, με τον κόουτς Καστρίτη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στο παρκέ του «Nick Gallis Hall», όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Έλληνα κόουτς.

Μόλις συμβεί αυτό (το θέμα το χειρίζεται ο ατζέντης του) ο 31χρονος παίκτης θα περάσει απο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις απο πλευράς Αρη. Μέχρι τότε δεν μπορεί να ξέρει και ο Ακης Μάντζιος αν μπορει να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν θα τον έχει νωρίτερα απο το Σάββατο στην προπόνηση. Σύμφωνα πάντως με όσα έχει μεταφέρει ο Ρόουζ στους ανθρώπους του Αρη αλλά και στον Μάντζιο, είναι έτοιμος να βοηθήσει, ακόμη και απο το παιχνίδι με τον Αστέρα, εφόσον μέχρι τότε έχει βγει το δελτίο του.

Αρειανάρα - όνειρο διέλυσε τη Σλασκ
EUROCUP

21:48 - 27.12.2023

Αρειανάρα - όνειρο διέλυσε τη Σλασκ

Ο Άρης έκανε πάρτι απέναντι στη Σλασκ, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με το απίθανο 93-71, ανεβαίνοντας στο 6-7 και να κλείνουν ιδανικά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για το 2023.